ДВУСПАЛЕН АПАРТАМЕНТ С ИЗГЛЕД МОРЕ

Удобен апартамент с 2 спални,  дневна , мокет, мини бар, телефон, телевизия, Wi-Fi, рум сервиз, климатична инсталация, баня с  душ, сешоар, тераси с морски изглед. С възможност за допълнително легло.

Това е бижуто в хотел Св.Св.Петър и Павел.

Три на брой, двуспалните апартаменти са разположени на първи, втори и трети етаж.С два отделни входа и две отделни санитарни помещения, те са удобни както за семейства, така и за две приятелски фамилии.Междинната врата позволява преминаването от стая в стая, както и разделянето на две самостоятелни части.Всекидневната е от край до край с големи прозорци- тип френски, които предават допълнително светлина на помещението , и дават възможност да се насладите на необятното синьо море и на един от най-хубавите плажове на нашето черноморие, известен с черния си лекувит пясък. Изгледът на едната тераса е към прочутото поморийско езеро, от което се добива, лечебната кал и лугата. Именно с тях ние ще ви поглезим в нашия лечебен сектор ,в центъра за лечение с кал, луга и сол към хотела.

Във всекидневната сме разположили , мека мебел с опция сън,която позволява настаняването на още двама души.Има обособен кът за хранене, кухненски модул, мини бар.Отпускайки се на дивана, наслаждавайки се на кафето или аперитива си , вие ще можете да гледате любимите си предавания и сериали на голям плазмен телевизор.Подовата настилка е мокет, за по- голям уют и удобство на помещението.

Леглата са тип спалня и няма възможност да се разделят.Размерът на помещението позволява поставяне на кошара или допълнително легло.Халатите са задължителен атрибут в двуспалния апартамент. Баните са две изцяло оборудвани .Размерите на тези апартаментр са около 70 – 80 кв.м.

Екстри: директна телефонна линия, централно отопление,рум сервис, Wi-Fi, ютия и дъска за гладене при заявка.В панорамната ни релакс зона ,намираща се на шестия етаж, са разположени: джакузи, парна баня и сауна , които са предоставени безплатно на гостите на хотела. Ежедневно почистване на помещенията от квалифициран и добре подбран персонал.

Видео
БългарскиEnglishРусский