Луголечение в Поморие - лечение с Поморийска луга

ПОМОРИЙСКА ЛУГА

Луголечението в Поморие е още една природна тайна, от която можете да се възползвате. Поморийската луга е вторичен продукт от процеса на добиване на морска сол. Това е гъста остатъчна течност, изтекла от солените хълмчета, в които кристализира солта във водите на езерото. Лугата съдържа редица важни макро и микро елементи, колоиди, различни киселини и биологични активни вещества. Но освен тях в нея има и много други компоненти от жизнената дейност на микрофлората и фауната на езерата и моретата.

Лечебната сила на поморийската луга е била известна още от средновековието. И много благородници са използвали луголечението, за да облекчат болките си и да подсилят имунитета си. Днес, най-широко разпространени са компресите с луга, заради благоприятното им въздействие на ревматичните заболявания. Затова и луголечението в Поморие е идеалния начин да се отървете от болките в ставите и мускулите.

Комбинацията на съвремените постижения в медицината и естествените ползи на луголечението в Поморие, дават неочаквани резултати. Луголечението в Поморие е един от най-евтините методи, за да възвърнете баланса на тялото си. Без скъпи лекарства и странични ефекти. Луголечението в Поморие е среща с природата, която ще Ви позволи да релаксирате за момент, докато луга се грижи за Вас.

Специалистите препоръчват луголечението в Поморие за възстонавяване на хормоналния статус, засилване на метаболизма и стимулиране на защитните свойства на организма. Освен това луголечението в Поморие е подходящо за заболявания на опорно-двигателния апарат, счупвания, навяхвания, травми и неврологични проблеми.

 


 

Не пропускайте и Вие да се възползвате от луголечениетео в Поморие!

Обадете се на телефон: +359 596 28002 и запишете своя час още сега!

 

Балнео и SPA пакет "Поморие - кал, луга и сол" на първа линия до морето!

Видео
БългарскиEnglishРусский