Калолечение в Поморие - Рехабилитация в хотел Петър и Павел

Калолечение в Поморие

Калолечението е един от най-старите методи за лечение. Още от древността хората са знаели за лечебните свойства на калта и затова я използвали широко в ежедневието си. Жени в Рим си правили маски на лицето с нея, заради съдържанието ѝ на естествена влага. Но освен това лечителите препоръчвали калолечението на всички хора с хронични заболявания, артрит и проблеми с кръвообращението. Така на бреговете на Мъртво море придобиват популярност заради калноленечието, което се предлагали. Дори египетската кралица Клеопатра не пропуснала да се възползва от природните блага.

Но Вие няма нужда да излизате извън България, за да се насладите на чистата сила на природата. Калолечението в Поморие ще успокой болките Ви и ще възвърне сиянието на кожата Ви. Районът на Поморие е известен с уникалния си дар – единственото по рода си Поморийско езеро, известно заради лечебната си кал.

Калта е не само полезна за човешкия организъм, но има успокояващо действие. Лечебният ефект на калнолечението в Поморие резултат от комплексното действие на химичните, биологичните, електродинамичните вещества в нея.

Калолечението в Поморие ще подобри значително обменните процеси на тялото Ви, а холестеролът Ви ще се нормализира. Освен това калолечението в Поморие ще повлияе положително върху различни заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система. Доказано още от древността, калнолечението в Поморие е подходящо също за кожни и геникологични заболявания.

Ако досега не сте се идвали на калнолечение в Поморие, няма нужда да се притеснявате. Калнолечението в Поморие ще Ви накара да се отпуснете както никога до сега. Топлата и мека кал ще прогони стреса и умората Ви. Но освен това, докато се наслаждавате на релаксиращата музика, калолечението в Поморие ще балансира и детоксикира тялото Ви. А кожата Ви…трябва да опитате сами калолечението в Поморие, за да усетите сами копринената мекота.

 


 

Запишете своя час за калнолечение в Поморие, още сега! Свържете се с нас

на телефон: +359 596 28002 и нашата рецепционистка ще ви обясни

всичко за калнолечението в Поморие, което трябва да знаете!

 

Балнео и SPA пакет "Поморие - кал, луга и сол" на първа линия до морето!

Видео
БългарскиEnglishРусский