Масаж в Хотел Св. Св. Петър и Павел - Поморие

  Масажът се е зародил още в дълбока древност в Египет през 5000г пр.н.е. Бил е известен също така в Китай, Индия, Япония, Рим, Гърция и др.

  Масажът се прилага за възстановяване и поддържане на добро здраве. Неговият ефект е в естественото възстановяване на нужните сили на организма.

  В Тибет масажът се съчетава с нанасяне на различни масла, кал, камъни и билки. Премахва отпадналост и умора, лекува опорно-двигателния апарат и вътрешни органи.

  Има различни видове масажи:

  Класически масаж – Прилага се за укрепване на здравето, за повишаване на защитните му сили, за подобряване на мускулния тонус, за регулиране функциите на органите и системите и за предотвратяване на различни заболявания.

  Лечебен масаж – Прилага се за нормализиране и поддържане функциите на организма при различни заболявания. В зависимост от характера на функционалните нарушения се изпълнява в най-различни методически модификации.

  Арома релаксиращ масаж – помага за нежното възстановяване на хармонията в човешкото тяло и душа, като комбинира ароматни растителни есенции с релаксиращи масажни техники. При арома масажа етеричните масла се усвояват не само чрез кожата, но и чрез дишането.

  Масаж „Уморени крака” – подобрява кръвообръщението на крайниците, добре се повлиява на лимфооток.

  Антицелулитен масаж – помага да се свалят излишните килограми, да се подобри състоянието на кожата и да се коригира фигурата.

  Детски – това е лек, приятен масаж. Добре повлиява при по-висока нервност и чувствителност при децата.

  Масаж на лице,шия, и деколте – Влияе добре за отпускане на мускулите в тази част на тялото при нервни и депресивни състояния.

 

 

За повече информация относно ценови оферти, пакети за релакс и здраве,

моля свържете с нас на тел: +359 596 28002!

 

Балнео и SPA пакет "Поморие - кал, луга и сол" на първа линия до морето!

Видео
БългарскиEnglishРусский