Солна стая - Хотел св. св. Петър и Павел Поморие

Погрижете се за здравето си в приятна обстановка. Опуснете се и релаксирайте в нашата солна стая Поморие. Солната терапия е една от най-широко разпространените процедури в Европа, вече и в България. Това е природна терапия, която се практикува вече повече от 100 години. Първоначално хората са пътували специално до солните пещери, понеже са вярвали в пречистващата сила на солта. Но днес, това не е необходимо. Защото можете да се възползвате от всички ползи на солта в нашата солна стая Поморие.

Солна стая Поморие е специализирано помещение, което се доближава максимално до климата на солните пещери, боровите гори и морския бряг. Това е възможно чрез модерната технология – халогенератор, които поддържа богатия на микроелементи въздух. Създадена специално с мисъл за Вас, солна стая Поморие е изградена от сухи частици сол. Именно те са тези, които ще Ви помогнат да се отървете от заболяванията на дихателните пътища и кожата.

Халотерапията /сол терапията/ в нашата солна стая Поморие може да повлияе на различни заболявания като хронична умора, стрес, респираторни заболявания на дихателните пътища. Солта в солната стая Поморие влияе благоприятно на хронични астми, бронхит, пневномия, кашлица, синозит, сезонни алергии, сенна хрема, грип и вирусни инфекции, хронични възпаления на ушите. Но освен това терапията в солна стая Поморие ще подобри имунитета Ви и ще повиши тонуса на тялото Ви. Освен това не бива да пренебрегваме и ефекта ѝ върху различни кожни заболявания като псориазис, атопичен дрематит, екземи и други.

Открийте и Вие предимствата на солната стая Поморие.

Свържете се с нас на телефон +359 596 28002 и нашата рецепционистка ще Ви даде подробна информация за солна стая Поморие. А също и за цените, промоционалните оферти за релакс и здраве.

Ако идвате за първи път в солна стая Поморие, не се притеснявайте. За да посетите солна стая Поморие, не се нуждаете от специална подготовка. Повечето специалисти ще Ви посъветват просто да се облечете удобно и да се насладите на пречистващата сила на солта!

Очакваме Ви!

 


 

За повече информация относно ценови оферти, пакети за релакс и здраве,

моля свържете с нас на тел: +359 596 28002!

 

Балнео и SPA пакет "Поморие - кал, луга и сол" на първа линия до морето!

Видео
БългарскиEnglishРусский