Водолечение - Рехабилитация в Поморие

 

ВОДОЛЕЧЕНИЕ - водата е едно от най-големите богатства на природата. Затова ние от Хотел „Св. Св. Петър и Павел” залагаме на нейните качества и положителни резултати в няколко вида процедури.

В нашият център за лечение с кал, луга и сол разполагаме с хидромасажна перлена вана. В нея се извършва подводен масаж на тялото от въздушни мехурчета – перли.

Лечебна хидромасажна вана с хвойна

Както повечето знаем, хвойната има успокояващ и релаксиращ ефект върху човешкото тяло. След престой от 20 минути в тази ароматна билка вие ще се почувствате отпочинали, спокойни и заредени с нови сили. Хидромасажната вана в разположена в самостоятелно помещение. Само по себе си, то е обзаведено в модерен дизайн и е изолирано от шума и хората в релакс центъра на хотела. За да създадем зона с пълен релакс на нашите посетители, помещението има допълнителни светлинни ефекти.

Ароматна перлена вана

За още по-отпускащо изживяване тук използваме различни видове аромати на билки, дадени ни от природата. Най-предпочитани са евкалипт, мента, лавандула, българска роза и други. За пълното удовлетворение на клиента добавяме и пълнител със солни кристали. В съчетание с хидромасажните дюзи, които докосват сетивата с лек масаж, Вие ще се потопите в успокояващи тялото и ума моменти. Отново сами, под звуците на тиха музика за период от 20 минути.

Вана с водорасли успокояват

Използвайки екстракт от морски водорасли, добити по специален метод, тази вана ще се погрижи за Вашето добро здраве и настроение. По време на процедурата ще се почувствате в свои води и ще се потопите в тайните на морето. Ще се заредите с живи разтворими микроорганизми, които ще изпълнят с енергия и младост вашето тяло. Този вид вана действа релаксиращо чрез топлината на водата, съчетана с различни масажни движения върху мускулите Ви. В комбинация с лечебната сила на морските водорасли, ще се почувствате възстановени след желателния престой от 20 минути.

Ваната на Клеопатра

Египетската владетелка Клеопатра поддържала своята красота, използвайки лечебните сили на млякото и меда. В наши дни също е доказан благоприятния ефект на млякото върху кожата. А именно изглаждане на бръчките и запазване на младостта. Освен върху кожата, тази процедура има полезно действие и на други места от тялото ни. Отразява се добре върху вътрешните органи, а също и при болки в ставите. След не дълъг престой от 15-20минути, при температура 36-38◦ ще се премахне стреса и напрежението. Както и умората в тялото, натрупана от напрегнатото ежедневие. Кожата Ви ще стане нежна, гладка и еластична.

Детоксикираща антистрес вана с хвойна и етерични масла

Този вид вана се препоръчва при депресивно настроение, стрес и липса на желание към ежедневните задължения. Специалистите препоръчват при такива състояния да се доверим на продуктите, дошли от природата и лечебните свойства на водата. Нашето тяло има нужда от силна хидратация. Можем да постигнем това с потапяне в лечебен еликсир от определени билки. За това ще допринесат тихата атмосфера, ароматните свещи и приятната музика. Ще харесате толкова много тази процедура, че ще искате да я превърнете в любим ритуал. Желателно е детоксикиращата антистрес вана да се прави за не повече от 30 минути в края на деня. Така ще дадете на Вас и Вашето тяло най-доброто.

 

 

За повече информация относно ценови оферти, пакети за релакс и здраве,

моля свържете с нас на тел: +359 596 28002!

 

Балнео и SPA пакет "Поморие - кал, луга и сол" на първа линия до морето!

Видео
БългарскиEnglishРусский