Основен ресторант

Основният ни ресторант се намира на партерният етаж и предлага два вида изхранване – А-ла-Карт и бюфет.

Капацитета му е 72 места. Уютната обстановка е стилно подбрана в цвят бордо и беж. Закуската е поднесена в модерни бен марита – топло и студено. В тях предлагаме голямо разнообразие от храни, както за закуска – така и за обяд и вечеря.

Разнообразието от свежи салати, прясно приготвени ястия, плодове и десерти биха задоволили всеки изискан вкус. Гостите могат да избират между местни традиционни ястия, риба – разбира се, защото сме на морето, интернационална кухня и вегетариански ястия.

През летния сезон организираме тематични вечери: българска, италианска и средиземноморска. Ястията се приготвят от квалифициран персонал в сферата на кулинарията с подбрани съставки и утвърдени рецепти.

При нас може да избирате между телешки, агнешки, свински и пилешки специалитети, придружени от превъзходни сосове и свежи гарнитури. Морските дарове са изискано подбрани за нашите клиенти, а за допълнение към тях ще Ви предложим и селекция от най-добрите ни вина. Района ни е известен с хубавите сортове грозде и производството на избрани видове бели и червени вина, а също и с прочутата Поморийска ракия.

В комбинация с избраните от Вас ястия удовлетворението ще бъде пълно! Да не забравяме и за обслужващият персонал, който внимателно сме подбрали, за да бъдете добре обслужени и информирани в детайли за всяко едно ястие или напитка.

При нас можете да хапнете прясно уловена риба от Черно море, а нашият шеф готвач ще я приготви старателно. Ще Ви предложим съблазнителни предястия, вкусни мезета, сочни пържоли и едно елегантно гурме преживяване само в нашия А-ла карт ресторант. Насладете се на непринудена и елегантна атмосфера с удобно и модерно оборудване.

Видео
БългарскиEnglishРусский