Добре дошли в къща за гости  „Св. Св. Петър&Павел”. Там, където времето не се измерва в часове,  а в безгрижие и уют. Къщата се намира в село Раздел, община Елхово, а селото  в подножието на двете планини Сакар и Странджа.  Заобиколено е от борови и смесени гори, където животинският свят е все още необезпокоен. Често могат да се срещнат сърни, елени, глигани и още много диви животни.  Подходящ район за лов и риболов. През селото минава и един от притоците на река Тунджа. Общинския център Елхово  е на 16 км, ГКПП Лесово е на 40 км, близка дестинация е и пазара до Одрин,  областния център Ямбол е на 53 км, а от Бургас е на 100 км.

Малко история

Двуетажната къща за гости „ Св. Св. Петър&Павел” е построена с много желание, любов и труд на едно специално и сантиментално  място, което  в миналото са го наричали  „Казиното”.  Там  някога е кипял живот, имало е музика, песни, танци, много веселие и незабравими емоции.

Kъща за гости „ Св. Св. Петър&Павел” е разположена самостоятелно в подножието на красива скала, заобиколена от иглолистни дървета,  богата растителност и чист въздух в изобилие.  Къщата е изградена  от екологично чисти естествени материали – дърво, камък и глина, които придават уют и топлина. Всички мебели  в къщата  са уникална  ръчна изработка  от масивно дърво: дъб , череша, явор и орех.

Видео
БългарскиEnglishРусский