Водолечение

Водата е едно от най-големите богатства на природата. Затова ние от Хотел „Св. Св. Петър и Павел“ се възползваме от нейните качества и положителни резултати в няколко вида процедури.

В нашия център за лечение с кал, луга и сол разполагаме с хидромасажна перлена вана. В нея се извършва подводен масаж на тялото от въздушни мехурчета – перли.

Лечебна хидромасажна вана с хвойна

Хвойната има успокояващ и релаксиращ ефект върху човешкото тяло. След престой от 20 минути в тази ароматна билка, вие ще се почувствате отпочинали, спокойни и заредени с нови сили. Хидромасажната вана е разположена в самостоятелно помещение, обзаведено в модерен дизайн и изолирано от шума и хората в релакс центъра. За да създадем зона за пълен релакс на нашите посетители, помещението има допълнителни светлинни ефекти.

Ароматна перлена вана

За още по-отпускащо изживяване използваме различни видове аромати на билки, дадени ни от природата. Най-предпочитани са евкалипт, мента, лавандула и българска роза. За пълното удовлетворение на гостите добавяме и пълнител със солни кристали. В съчетание с хидромасажните дюзи, които докосват сетивата с лек масаж, вие ще се потопите в успокояващи тялото и ума моменти. Отново сами, под звуците на тиха музика, за 20 минути.

Вана с водорасли успокояват

Използвайки екстракт от морски водорасли, добити по специален метод, тази вана ще се погрижи за вашето добро здраве и настроение. По време на процедурата ще се почувствате в свои води и ще се потопите в тайните на морето. Ще се заредите с живи разтворими микроорганизми, които ще изпълнят с енергия и младост вашето тяло. Този вид вана действа релаксиращо чрез топлината на водата, съчетана с различни масажни движения върху мускулите. В комбинация с лечебната сила на морските водорасли, ще се почувствате възстановени след желателния престой от 20 минути.

Ваната на Клеопатра

Египетската владетелка Клеопатра поддържала своята красота, използвайки лечебните сили на млякото и меда. В наши дни също е доказан благоприятният ефект на млякото върху кожата, а именно изглаждане на бръчките и запазване на младостта. Освен върху кожата, тази процедура се отразява добре върху вътрешните органи, а също и при болки в ставите. След престой от 15-20 минути, при температура 36-38°C ще се премахнат стресът и напрежението. Ще забравите за умората в тялото, натрупана от напрегнатото ежедневие, а кожата ви ще стане нежна, гладка и еластична.

Детоксикираща антистрес вана с хвойна и етерични масла

Този вид вана се прилага при депресивно настроение, стрес и липса на желание към ежедневните задължения. Специалистите препоръчват при такива състояния да се доверим на продукти, дошли от природата, и лечебните свойства на водата. Нашето тяло има нужда от силна хидратация. Можем да постигнем това с потапяне в лечебен еликсир от определени билки. За това ще допринесат тихата атмосфера, ароматните свещи и приятната музика. Ще харесате толкова много тази процедура, че ще искате да я превърнете в любим ритуал. Желателно е детоксикиращата антистрес вана да се прави за не повече от 30 минути в края на деня. Така ще дадете на себе си и тялото ви най-доброто.

Детоксикация на тялото 12.04 - 25.06

На брега на морето в Поморие със закуски и вечери

2, 3, 5 или 7 нощувки
  • Изготвяне на индивидуална програма за лечение
  • Двойна стандартна стая море
  • Закуска и вечеря
  • Не важи за празници
  • Ползване на релакс център