Общи Условия

РЕЗЕРВАЦИИ И НАСТАНЯВАНЕ

Мениджмънтът на „ Попов Турс „ООД се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по онлайн резервация, в пълното им количество и качество според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, цена за нощувка.

Всички желания на клиента, попълнени в полето „Забележка“ в бланката за резервация, ще бъдат удовлетворени при възможност.

В резервацията за деца се приемат само лицата, които нямат навършена съответно посочената възраст към датата на пристигането.

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ

Цените в интернет страницата на „Попов Турс „ООД са в лева (BGN), с включени ДДС, туристически данък и застраховка. Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца и от актуалната ценова оферта за съответния период.

При извършване на онлайн резервации с цел гаранция е необходимо да се заплати 50% от общата сума на резервацията в момента на резервирането, чрез дебитна/кредитна карта или най-късно в посочения след резервирането срок по банков път.

„Попов Турс „ООД запазват правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ

В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече платена онлайн резервация от страна на клиента  „Попов Турс „ООД възстановяват при поискване заплатената сума, като начислява съответната неустойка:

Промени по резервация без неустойка се правят до 7 дни преди датата на настаняване.

Анулация без неустойка се прави до 7 дни преди датата на настаняване.

При промяна или анулация след този срок се дължи неустойка в размер на 2 нощувки на база на записания пансион.

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента. Възстановяването на суми поради анулация се извършва в 30 дневен период в зависимост от начина на плащане, сумите се възстановяват само и единствено към банковата сметка, от която са получени. Данните за Вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас.

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ

Разплащането може да се осъществи по 3 различни начина:

  1. По електронен път с дебитна или кредитна карта

Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro. При избор на този метод за плащане се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (…….), където въвеждате данните на Вашата карта. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна транзакция на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

Данните за вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации:

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).

В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

В момента на онлайн резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане.

От гледна точка на сигурност максималната сума за плащане с карта е 3 000 лева.

  1. Чрез банков трансфер

Плащането на определената сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е препоръчително да се изпрати копие от платежния документ на info@hotelpetarpavel.com  като задължително се впише резервационният номер в основанието за плащане.

  1. В брой, на рецепцията на „Попов Турс „ООД
  2. При резервации с начална дата на настаняване в следващите 3 дни е препоръчително да се избере плащане в брой на рецепция, за да се ускори процеса на обработка на резервацията.

ВАЖНО!

Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок и при плащане по банков път не е изпратено копие от документа за плащането, Вашата резервация ще бъде автоматично анулирана от резервационната система.

В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече онлайн резервация, моля уведомете ни на e-mail: на info@hotelpetarpavel.com  При неспазване на това условие Попов Турс „ООД е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ

В случай, че клиентът анулира резервацията си при посочените по-горе условия, ние ще възстановим сумата чрез същия метод на плащане, който е използван при резервацията.

Възстановяването на сума, платена чрез банкова карта или банков превод, може да се извърши само към банковата карта или банковата сметка, използвани за плащането. Всички банкови такси за тази трансакция са за сметка на клиента.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ

“Попов Турс „ООД  поема задължението да предостави на клиента в пълен размер заявените и заплатени от него услуги.

Попов Турс „ООД се задължава да не променя цената на заявените от клиента услуги, освен в изключителни случаи, когато това е икономически обосновано.

Попов Турс „ООД не носи отговорност за вреди, причинени от действия на трети лица.

Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на клиента не се възстановяват.

Клиентът поема отговорността да спазва общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в хотела. Всички разходи за причинени материални щети към хотела се дължат от клиента.

Попов Турс „ООД си запазва правото да променя информацията в тази страница и общите условия по всяко време. Въпреки, че се полагат всички усилия за предоставяне на вярна и точна информация, това не винаги може да бъде гарантирано.

Когато клиент направи резервация, се счита, че се е запознал с настоящите общи условия и е съгласен с тях. Резервации приети по телефон, електронна поща или през нашият сайт се считат за възникващо договорно отношение. Извършеното плащане се счита за приемане на общите условия за пребиваване в хотела.

По всички спорове и правни въпроси, неуредени с настоящите общи условия и политиката за поверителност и възникнали във връзка с използването на сайта www.hotelpetarpavel.com в сила са законовите задължителни разпоредби в Република България.

Условия за предплащане и анулиране на резервации

Гостът може да анулира резервацията безплатно до 7 дни преди пристигането.

Гостът ще бъде таксуван 50% от общата сума, в случай на анулиране в рамките на 7 дни преди пристигането.

Гостът ще бъде таксуван 50% от общата сума след резервация.

Плащането се извършва по банков път.

Попов турс ООД гр. Поморие
Мол. Петър Димитров Попов
кв. Свобода бл. 31 вх. А ет. 3
Райфайзен Банк – гр. Поморие
Сметка в лева: BG71RZBB91551086081313
Сметка в евро: BG15RZBB91551486081318
BIC-RZBBBGSF

В случай, че плащането не бъде получено, хотелът има право да анулира резервацията Ви без предупреждение.
Анулиране и промени по резервация:
– 7 или повече дни преди дата на пристигане: при анулиране в този период цялата сума се връща на клиента.
– от 6 – 1 дни преди датата на пристигане: при анулиране на цялата или част от резервацията в този период се задържа сума равна на 2 нощувки на база записания пансион за анулацията на всеки турист. Останалата сума се връща на клиента.

В случай на потвърдена резервация, но непристигнали туристи, се заплаща неустойка в размер на 4 (четири) нощувки от резервираните, на незаети стаи.

При предсрочно отпътуване на туристите, хотелиерът не връща стойностите на неизползваните услуги, освен в случай на болест или смърт.

Детоксикация на тялото 12.04 - 25.06

На брега на морето в Поморие със закуски и вечери

2, 3, 5 или 7 нощувки
  • Изготвяне на индивидуална програма за лечение
  • Двойна стандартна стая море
  • Закуска и вечеря
  • Не важи за празници
  • Ползване на релакс център